Jan och Monica – Det är vi!

Att skriva korta statusuppdateringar på Facebook eller ännu kortare Twitterinlägg har aldrig lockat oss. Vi är nog för långrandiga för det. Ingen av oss kan fatta oss kort – och vill inte det heller. Det skapas inte någon möjlighet för reflektion och olika perspektiv i social media. Men det gör det på vår blogg. Här har vi hur mycket plats som helst och vi kommer även att utnyttja det.

Så välkommen till vår blogg, vår hållplats, vår hemmaplan, vårat diskussionsforum. Välkommen till oss – i alla fall digitalt.

Jan

Under mina 37 år har jag lärt mig en sak, att man inte vet vad man kan förrän man testat. Ska jag äta på restaurang äter jag gärna på nya och udda ställen. Det mest udda stället hittills var en restaurang i Taiwan som serverade orm. Minst sagt färsk orm eftersom jag själv fick välja vad som skulle ligga på fatet. Det var inte godast, det var inte trevligast eller djurvänligast. Men jag var ju tvungen att prova.

Genom en mängd utmaningar från vänner har jag testat en hel del. Till viss del kommer jag dela med mig om det på bloggen. Jag vill att flera vågar ta sig ut från sin komfortzon och testa på nya saker. Det gäller även min fru…

Monica

Av oss två är det jag som står med bägge fötterna på jorden. Jag älskar relationer. Oavsett om det handlar om kundrelationer, relationen inom äktenskapet eller till grannens barn. Vi människor är skapade för att mötas och möta.

Till vardags jobbar jag som konsult inom personlig utveckling och gruppterapi. Under årens lopp har jag fått höra, vid ett flertal tillfällen, att jag borde skriva en bok. Någon bok blir det inte – men en blogg. En blogg där jag skriver om hur man kan jobba på sina relationer. Det är något vi alla behöver göra. Det gäller även min man..

Duettbloggen

Nästan alla bloggar drivs av en enda person. Men vi har valt att köra den här tillsammans. Inte bara så att vi kommer skriva separata inlägg utan även kommentera varandras och flika in nya perspektiv. Vi kallar det för duettblogg. Kolla in våra duettinlägg så förstår du.

Välkommen in.